Pers

Op deze pagina voorzien wij u van foto's, logo's en persberichten.
Alle berichten zijn downloadbaar en gebruiksklaar voor journalistieke doeleinden.

Inspiratiegids G-sport voor steden en gemeenten

Naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen lanceert G-sport Vlaanderen vzw een ‘Inspiratiegids G-sport’. Hiermee wil G-sport Vlaanderen vzw steden en gemeenten overtuigen om G-sport actief mee op te nemen als topic voor én na de komende gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.  G-sport Vlaanderen vzw reikt lokale besturen met de ‘Inspiratiegids G-sport’ de hand met 50 concrete en handige tips.

G-sport Vlaanderen en 28 G-sportprojecten verzamelen 20.781 supporters voor G-sport

G-sport Vlaanderen vzw kan met succes terugkijken op haar eerste editie van de Vlaamse crowdfundingscampagne ‘Supporters voor G-sporters’. Met de opgehaalde fondsen, maar liefst 165.013 euro, kunnen de deelnemende G-sportclubs, instellingen, scholen en dagcentra nieuwe G-sportmaterialen aankopen voor hun sporters met een handicap. 20.781 mensen registreerden zich tijdens de campagne als supporter voor G-sport via de website supportersvoorgsporters.be.

G-sport Vlaanderen lanceert innovatieve crowdfundingscampagne

G-sport Vlaanderen start begin november haar eerste innovatieve crowdfundingscampagne 'Supporters voor G-sporters'. 28 geselecteerde projecten over heel Vlaanderen gaan op zoek naar supporters én fondsen. 

Lancering Supporters voor G-sporters

Vrijdagavond 9 juni lanceert G-sport Vlaanderen in Planckendael, in aanwezigheid van Vlaams minister van Sport Philippe Muyters en het bedrijfsleven, een nieuwe Vlaamse campagne om het taboe rond en over G-sport te doorbreken. Vind hier alvast het persbericht over de lancering van de campagne.