Pers

Op deze pagina voorzien wij u van onze meest recente persberichten.

Neem voor beeldmateriaal (foto's en/of logo's) contact op met:
yolanda.monna@gsportvlaanderen.be

Fusietraject G-sport persmededeling Ben Weyts

24 november 2020

Parantee-Psylos en G-sport Vlaanderen, de twee grootste organisaties voor sporters met een beperking of kwetsbaarheid in Vlaanderen, fusioneren tegen 1 januari 2022. Samen zullen zij als één sterke organisatie meer Vlamingen met een beperking of kwetsbaarheid de kans geven om te sporten.

Artikel Gazet van Antwerpen

Artikel Het Nieuwsblad

 

 

 

Essen start uniek deelfietsproject

22 juni 2020

Er is een behoefte aan deelfietsen voor personen met een beperking. Daarom startte G-sport Vlaanderen vzw het pilootproject ‘deelfietsen’ op. De organisatie wil zo nagaan wat allemaal nodig is om dit soort deelmobiliteit in steden en gemeenten succesvol tot stand te brengen. Gemeente Essen stapt als eerste gemeente mee in het project.

 

 

 

 

Jaarverslag 2019 G-sport Vlaanderen

1 april 2020

Met genoegen presenteren wij ons jaarverslag 2019. Het geeft een overzicht in woord en beeld van al hetgeen waarmee onze organisatie het afgelopen jaar bezig is geweest, de belangrijkste evoluties in 2019 en een vooruitblik naar 2020.

 

 

 

 

 

Benefietconcert en feest voor Supporters voor G-sporters

12 november 2019

Om haar community van supporters en ambassadeurs te verbinden én te bedanken organiseert G-sport Vlaanderen een feestelijke avond met benefietconcert op vrijdag 29 november 2019 in Merksem.

 

 

Crowdfundingscampagne met steun van BV's

5 november 2019

De crowdfundingcampagne ‘Supporters voor G-sporters’ is in volle gang. Dit jaar vatten maar liefst 39 scholen, sportclubs, instellingen en zorgcentra de zoektocht aan naar aangepast sportmateriaal. Ook BV’s als Maarten Vancoillie en Guillaume Van der Stighelen tonen hun warme hart.