Ga naar hoofdinhoud

Onze communities

Ben je een belanghebbende organisatie zonder individuele leden, en wil je deel uitmaken van het netwerk van G-sport Vlaanderen? Dan kan je lid worden van de G-sportcommunity.

Word lid van de G-sportcommunity

Ontdek onze communities

Rolstoelbasketbal vzw

Rolstoelbasketbal VZW is een vzw opgericht door een aantal personen met een grote passie voor rolstoelbasketbal. De vzw heeft twee grote doelstellingen: de organisatie van het International Easter Tournament Wheelchair Basketball en de ondersteuning van hun clubs die een jeugdwerking rolstoelbasketbal hebben.

Dovensport Vlaanderen

Dovensport Vlaanderen is een organisatie die zich richt op het bevorderen van sportparticipatie voor doven en slechthorenden in Vlaanderen.

Revarte

Revalidatieziekenhuis RevArte wil een voortrekker zijn in de revalidatiezorg aan personen met recent verworven beperkingen met als doel het verhogen van hun leefwaarde: een zo optimaal mogelijke zelfredzaamheid van elke revalidant bereiken op fysisch, psychosociaal en professioneel vlak.

G-sport Pajottenland

G-sport Pajottenland vzw is sinds 2021 omgevormd van een G-sportclub naar een lokale ondersteuningsorganisatie voor Gooikse sportverenigingen met een G-werking. GSPvzw staat oa. in voor de omkadering van de deelname aan de nationale spelen van Special Olympics, de organisatie van een jaarlijks Internationaal (Unified) Futsal/Voetbal Tornooi en het ondersteunen van Gooikse G-sportwerkingen.