Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

SBN Webinar met Parantee-Psylos: samenwerkingen bedrijven en G-sportclubs

Roeien Schaatsen Fitness Yoga Duiken Wandelen Waterski Volleybal Triatlon Taekwondo Reddend zwemmen Klimmen Kajak Handbal Golf Torbal Goalbal Curling Showdown Karate Padel Rugby Korfbal Tennis Schieten Petanque Bowling Powerchair Hockey en H-hockey Zeilen Gymnastiek Paardrijden Judo Skiën en Snowboarden Ijshockey Dansen Bocce Voetbal Capoeira Omnisport Jiu-Jitsu Tafeltennis Boccia Boogschieten Wielrennen Zwemmen Atletiek Badminton Basketbal

Sport Business Network organiseert een Webinar Tour om het onderwerp ‘partnerships tussen sport en bedrijven’ in de kijker te zetten en om zowel de sport als de bedrijven een bredere kijk te geven over de mogelijkheden die inspelen op de doelstellingen van beide partijen. Op 23 september neemt Parantee-Psylos deel aan zo'n webinar om stil te staan bij samenwerkingen met en voor de G-sport.

Aan het debat neemt een afgevaardigde van onze G-sportfederatie Parantee-Psylos deel, een afgevaardigde van een van onze aangesloten G-sportclubs, twee bedrijfsverantwoordelijken en SBN, de ‘matchmaker sport en bedrijven’. Als sportclub kan je dit live volgen en vragen stellen aan de hand van de chatbox en online polls.

Heb je als sportclub interesse in partnerships en matches tussen uw sportclub en bedrijven? Of heb je interesse in hoe je tot duurzame samenwerkingen komt, ook in moeilijke tijden?

Schrijf je dan in en ontvang een link in je mailbox waarmee je de webinar kan volgen op 23/9 om 20u00!