Ga naar hoofdinhoud

Voor bedrijven

Ons bedrijf wil partner worden van G-sport Vlaanderen vzw

Corporate Social Responsibility – Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het is niet meer weg te branden in de bedrijfswereld! Een aantal bedrijven groeiden de afgelopen jaren uit tot duurzame en sociaal geëngageerde partners van G-sport Vlaanderen of Paralympic Team Belgium.

Samen groeien

Als partner van G-sport Vlaanderen help je meer sportieve kansen creëren voor personen met een beperking, psychische kwetsbaarheid of chronische aandoening, of je helpt de drempels verlagen om tot sporten te kunnen komen. Wij creëren een sterke en duurzame verbinding tussen de maatschappelijk verantwoorde werking van het bedrijf en die van G-sport Vlaanderen.

Daarnaast kan je ook partner worden van Paralympic Team Belgium.

Een samenwerking werken wij graag uit op maat van uit! Contacteer ons telefonisch via 09 243 11 73 of via sander.vandendriessche@gsportvlaanderen.be.

Ook onze clubs kunnen jouw steun zeker gebruiken, hun coördinaten vind je op de website.

G-topsporters ondersteunen via Target Victory

Target Victory is een project dat zich richt tot de bedrijfswereld en biedt hen verschillende mogelijkheden om de topsportwerking van sporters met een beperking te steunen. Hun successen kunnen namelijk anderen inspireren om zelf aan sport te doen en zet mensen met een beperking extra in de kijker. G-sport Vlaanderen is een dankbare begunstigde van Target Victory.

Een gift met het eindejaarsbudget?

Meer en meer bedrijven doen met oudejaar iets voor het goede doel. Bedrijven besluiten geen (of goedkopere) eindejaarsgeschenken aan klanten te geven, versturen enkel elektronische nieuwjaarskaarten, schenken een donatie…

Net als individuele schenkers kan uw bedrijf G-sport Vlaanderen steunen door middel van een gift per overschrijving op

Rekeningnummer BE74 0682 3627 0607 van G-sport Vlaanderen vzw met mededeling: EINDEJAARSGIFT. In maart van het volgende jaar sturen wij je een fiscaal attest (vanaf 40 euro per jaar).

Sander Vandendriessche

Medewerker Sponsoring en fondsenwerving (1 VTE)

T.: 09 243 11 73 sander.vandendriessche@gsportvlaanderen.be