Ga naar hoofdinhoud

Word jij onze vrijwilliger?

Heb jij een warm hart voor G-sport? Ben je op zoek naar een rol waarin je echt iets kan betekenen voor mensen? Wil jij je steentje bijdragen aan het werk van onze sportorganisatie voor personen met een beperking, kwetsbaarheid of aandoening of misschien een van de sportclubs in jouw buurt ondersteunen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zowel de federatie, de vele warme clubs en andere actoren met een hart voor G-sport zijn voortdurend op zoek naar mensen die mee zorgen voor een veilige en uitdagende sportomgeving voor onze sporters.

Wil je vrijwilliger worden of wens je graag meer info? Bezorg ons jouw naam en e-mailadres via info@gsportvlaanderen.be
Wij contacteren jou spoedig en zoeken samen met jou naar jouw toekomstige rol als vrijwilliger. Hieronder vind je enkele van de vele mogelijkheden.

Vrijwilligers 'Wall of Fame"
Vrijwilligers 'Wall of Fame"

Werk met ons mee!

Bij G-sport Vlaanderen kan je aan de slag in heel diverse opdrachten. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze evenementen waar wij voor recreatieve en beginnende sporters mikken op puur sportplezier. Even goed hebben wij nood aan vrijwilligers met specifieke expertise of profielen die onze topsporters de juiste logistieke en persoonlijke ondersteuning bieden. Neem snel een kijkje in de lijst hieronder voor voorbeelden van taken en rollen. Je vindt vast iets dat jou kan boeien!

  • Meewerken op activiteiten en evenementen (logistiek, begeleiden van sporters, ...)
  • Taken als chauffeur (vervoer van personen, materiaal, …)
  • Maken van foto’s of beelden tijdens activiteiten
  • Trainen van of lesgeven aan specifieke doelgroepen (of) in een specifieke sport
  • Wedstrijden of competitie in goede banen leiden als scheidsrechter of competitiemanager
  • Lesgeven tijdens specifieke vormingen (sporttechnisch, doelgroepgericht, themagericht)
  • … of misschien (later) meedenken over het bestuur van de organisatie

Wil je graag iets anders doen of denk jij dat we jouw deskundigheid en inzet goed kunnen gebruiken? Laat het ons weten en we bekijken samen met jou wat mogelijk is.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons via info@gsportvlaanderen.be.
Hier kan je ook de lijst met openstaande vragen voor 2024 terugvinden.

Belangrijke informatie

Bedankt dat je een engagement als vrijwilliger in onze organisatie overweegt! Jouw inspanningen maken mee het verschil voor onze sporters.

Met onze organisatie willen we zorgen voor een inspirerende en veilige omgeving voor iedereen. Het is dan ook belangrijk om de nodige afspraken te maken met al onze medewerkers. In onze informatienota voor vrijwilligers vind je steeds alle relevante informatie. Lees de nota zeker aandachtig vooraleer je aan de slag gaat als vrijwilliger!

Af en toe verspreiden we specifieke en gerichte vacatures van de federatie of bij clubs die je hier kan bekijken. Uiteraard kan je op elk moment spontaan je hulp aanbieden. Laat het ons weten via 09/243 11 70 of op info@gsportvlaanderen.be en we bespreken hoe je met ons kan samenwerken.