Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Target Victory creëert een positieve kijk op G-sporters via de solidariteit van bedrijven

Nieuws Topsport Community 1 september 2023

Target Victory is een project gericht op de bedrijfswereld. Bedrijven die als partner in het project instappen, steunen de topsportwerking van drie Belgische G-sportorganisaties. Naast G-sport Vlaanderen zijn ook Ligue Handisport Francophone en Zelos dankbare begunstigden van het solidaire initiatief.

Hoe gaat Target Victory te werk?

De partners van Target Victory dragen hun financieel steentje bij ter ondersteuning van topsporters met een beperking en in ruil daarvoor kunnen ze in hun communicatie achter de successen van de topsporters scharen. Een mooi voorbeeld is onderstaande video die D’Ieteren samen met Target Victory inblikte. Naast het ondersteunen van de topsportwerkingen wil Target Victory samen met haar partners de manier waarop de samenleving naar mensen met een beperking kijkt positief beïnvloeden. De geëngageerde topsporters stellen zich dus op als een rolmodel voor anderen.

Welke Vlaamse G-topsporters zetten zich in voor Target Victory?

Tafeltennissers Bart Brands en Florian Van Acker engageerden zich voor het project. Ook wielrenners Jarno Thierens en Milan Thomas nemen deel aan de acties van Target Victory. Ten slotte vervolledigen badmintonster Man-Kei To, zwemmer Sam De Visser, rolstoelatlete Joyce Lefevre en bocciaspeler Francis Rombouts het rijtje. In de toekomst hopen we nog meer van onze toppers aan te sluiten zodat het project verder kan groeien en haar impact kan vergroten.


Klik door naar de website van Target Victory voor meer informatie: https://www.zelos.be/nl/target-victory/.

Sander Vandendriessche

Medewerker Sponsoring en fondsenwerving (1 VTE)

T.: 09 243 11 73 sander.vandendriessche@gsportvlaanderen.be