Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Algemene vergadering verwelkomt zes nieuwe G-sportclubs

Op 23 maart vond in Sint-Niklaas de jaarlijkse algemene vergadering van G-sport Vlaanderen plaats. Op de AV waren 56 stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd. 30 clubs en vier individuele leden waren fysiek aanwezig. 20 G-sportclubs en twee individuele leden gaven hun volmacht. Er werden zes nieuwe G-sportclubs aanvaard. Met Chiron Potié en Gwen Dekeuleneer verwelkomen we twee nieuwe enthousiastelingen in ons bestuursorgaan.

Ze waren al een tijdje bekend, maar nu zijn ze het helemaal officieel. Zes nieuwe clubs zijn op de algemene vergadering in Sint-Niklaas unaniem aanvaard door de aanwezige leden. De zes kersverse clubs van G-sport Vlaanderen zijn G-darts Belgium, Kristian en MS, Samana Aquajogging, Torhout Lions, Triple Challenge Club en Camino. Je vindt ze samen met onze andere clubs terug via de clubzoeker. Ontdek in onderstaande video hoe onze gloednieuwe club Samana Aquajogging zichzelf voorstelt.

De algemene vergadering kreeg ook een jaarlijkse rapportering van de operationele werking van G-sport Vlaanderen van 2022, en een vooruitblik op de beleidsdoelstellingen voor 2023, die we intussen met veel ambitie en goesting nastreven.

Jubilarisclubs

Ten slotte zetten we graag nog enkele G-sportclubs in de bloemetjes die dit jaar hun jubileumaansluiting bij G-sport Vlaanderen vieren. Van harte proficiat!

  • 5 jaar: ’t Vosje, 2Gether on Wheels, De Ploug, Hippofarm, Xtra Time Antwerpen
  • 10 jaar: PRIT, Sportclub Boezjeern, Team Spirit, Xtra Time Brugge, AMP Football Belgium,
    DansProvAnt, G-roove-it/G-dans Stan vzw Gent-Eeklo, G-sport Tienen, Tafeltennisclub Zele,
    Zwemclub Geel
  • 15 jaar: Z.ORG, Anvasport, MulTTiC, Royal Ghent Swimming Club, Tandem West
  • 20 jaar: AC ’t Lokaal, Andante Instuif, Friends & Scream United, Junior Bears on Wheels
  • 25 jaar: Feniks

Herbeleef de algemene vergadering door de lens van onze fotograaf.

We bedanken alle clubs voor hun komst! Volgend jaar gaat de algemene vergadering van G-sport Vlaanderen door op vrijdag 22 maart 2024. Save the date!