Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Sportelweek aan zee

Wandelen Petanque Boogschieten Omnisport

Downloads:

De 'Sportelweek aan zee' is een laagdrempelige sportieve midweek in Nieuwpoort. Het opzet is dat de deelnemers op een ontspannen manier kunnen bewegen en genieten van de omgeving en het gezellig samenzijn.

De midweek staat open voor deelname van groepen met eigen begeleiding en richt zich in de eerste plaats naar een publiek dat graag beweegt maar waarvoor het niveau van een sportweek (bv. I Like To Move It) te hoog gegrepen is.

We verblijven in de luxueuze Floreal Club te Nieuwpoort, vlakbij het strand en het natuurreservaat van de IJzermonding aan de rand van de badplaats Nieuwpoort-Bad. We logeren in studio’s en appartementen van 1 of 2 kamers voor 2 tot 7 personen.
In samenspraak met de deelnemende groepen wordt een gevarieerd programma samengesteld bestaande uit laagdrempelige bewegingsactiviteiten (vb. minigolf, petanque, zwemmen, wandelen…) en activiteiten als een bingo en dansavond.

In de deelnameprijs is inbegrepen: volpension verblijf van maandagavond t.e.m. vrijdagmiddag (middagmaal op vrijdag evt. te wisselen voor een lunchpakket) + alle activiteiten op het programma + verzekering (incl. reisweg). Niet inbegrepen: vervoer naar en van Nieuwpoort, activiteiten buiten het programma, consumpties buiten de aangeboden maaltijden.

Meer info: Thomas Botterman - thomas.botterman@gsportvlaanderen.be - 09 243 11 79

Datum

  • 23 - 27 september 2024
  • 14:00

Locatie

Floreal Nieuwpoort
Albert I laan 74
8620 Nieuwpoort

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Thomas Botterman thomas.botterman@gsportvlaanderen.be 09 243 11 79

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

320 € p.p.