Ga naar hoofdinhoud
team gouda geeft elkaar highfives tijdens volleybaltoernooi
Terug naar overzicht

I Like To Move It

Wandelen Voetbal Volleybal Tafeltennis Badminton Omnisport

Wat

Tijdens I Like To Move It dompelen we je een week lang onder in allerlei sporten, met een gezonde mix tussen competitie en initiatie. Het internationale deelnemersveld zorgt voor een unieke sfeer! Vriendschap, fairplay, fun & uitdaging zijn enkele sleutelwoorden van waar I Like To Move It voor staat. Talenten worden ontdekt, vriendschappen ontstaan over de grenzen heen.

Downloads

  • Affiche (volgt later)

Voor wie

Dit evenement richt zich naar (jong)volwassen sporters met een psychische kwetsbaarheid en hun begeleiders. Vanaf 4 deelnemers van eenzelfde groep is begeleiding verplicht.

Wanneer

I Like To Move It vindt plaats van 4 t.e.m. 8 september 2023. We verwelkomen je op maandag tussen 9u30 en 11u. Om 11u30 vindt de officiƫle openingsceremonie plaats, met aansluitend het middagmaal. Op vrijdag is er om 10u30 de slotceremonie gevolgd door het middagmaal. Nadien zwaaien we jullie uit.
Groepen uit het buitenland zijn welkom vanaf zondagmiddag als dit hun reis zou vergemakkelijken.

Locatie

Sport Vlaanderen Centrum te Herentals (Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals). Prachtige sportaccommodatie en sporthotel te midden van het groen. Het Sportcentrum ligt op 1,5 km van het station van Herentals. Pick-up is mogelijk. Het sportcentrum is sinds 1 januari 2019 volledig rookvrij.

Datum

  • 4 - 8 september 2023
  • 09:00 - 14:00

Locatie

Sport Vlaanderen centrum Netepark
Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Thomas Botterman thomas.botterman@gsportvlaanderen.be

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

Betalend