Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Ook thuis non-stop voor G-sport

Met de Facebookgroep 'Ook thuis non-stop voor G-sport’ wil Parantee-Psylos de G-sportcommunity in tijden van Corona online verenigen!

In de huidige omstandigheden is het voor velen niet evident om te sporten of fysiek actief te blijven. Als we elkaar motiveren en stimuleren met tips, foto’s en filmpjes, komen we samen tot nieuwe ideeën en mogelijkheden. Blijf dus sporten en bewegen binnen grenzen van de nationale veiligheidsmaatregelen.

We verzamelen de beste voorbeelden van hoe je thuis toch nog kan blijven (aanzetten tot) bewegen. Die worden per doelgroep ingedeeld en de pagina wordt regelmatig vernieuwd. Bekijk de pagina hier.

Ook op Strava hebben we een club opgericht waar we alle fietsers, lopers en wandelaars graag voor uitnodigen. Veldrijder Eli Iserbyt gaf het goede voorbeeld en deed een oproep om hem te volgen.

De facebookgroep werd ook opgepikt op Sporza en op die manier kwamen onze clubs en sporters extra in de kijker. Actieve clubs op de facebookgroep bereiken zo ook potentiële leden en daar willen we als G-sportfederatie graag maximaal onze schouders onder blijven zetten.

Wij roepen alle G-sporters, trainers, clubmedewerkers, vrijwilligers en partners op om met elkaar in interactie te gaan, zodat iedereen maximaal beweegt!

Samen gaan we ook thuis #nonstopvoorgsport