Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

G-sportcommunity gaat door: ben jij al lid van Non-stop voor G-sport?

Nieuws Oproep Community 23 juni 2020

De coronamaatregelen versoepelen en steeds meer sportieve activiteiten worden opnieuw mogelijk tijdens de zomermaanden. Gedurende de lockdown lieten G-sporters en clubs elkaar niet los: de G-sportcommunity hing aaneen met het platform Ook thuis non-stop voor G-sport. Die G-sportcommunity blijft groeien en gaat door: we schrappen de ‘Ook thuis’ en gaan voortaan gewoon overal Non-stop voor G-sport!

Meer dan 750 mensen stimuleerden elkaar om te blijven sporten en bewegen tijdens de lockdown. Dat deden ze met filmpjes, foto’s en leuke boodschappen. G-sporters en clubtrainers werden voorbeelden en ambassadeurs voor hun sport. Hun creativiteit en optimisme zorgde voor een hartverwarmend platform voor de G-sportcommunity. Wij bundelden enkele goede voorbeelden in een overzicht op onze website.

Wekelijks organiseerde Parantee-Psylos een sportieve uitdaging waaraan onder andere meer dan 100 G-sporters en sympathisanten uit onze STRAVA-club ‘Non-stop voor G-sport’ lustig meededen. Samen 25 keer de Mont Ventoux beklimmen, de eigen streek promoten nu Vlaanderen vakantieland is en het behalen van PR’s en trofeeën… de G-sporters in de STRAVA-club hebben alles behalve stilgezeten. Ook aan onze G-sportquiz namen tot 200 sympathisanten deel en we maakten tien G-sporters gelukkig met een exclusief wielershirt van Parantee-Psylos.

Ook thuis Non-Stop voor G-sport

De positieve flow willen we vanuit Parantee-Psylos verder zetten! We willen de G-sportcommunity blijven verenigen en schrappen de ‘Ook thuis’ en gaan voortaan samen overal en altijd ‘Non-stop voor G-sport’. Want jouw stem en engagement blijven belangrijk, ook na het versoepelen van de maatregelen!

Samen kunnen we…

… elkaar blijven inspireren en motiveren om te sporten en bewegen,
… leren van andere G-sporters door je vraag te stellen in de groep,
… evenementen promoten bij andere sporters,
… G-sportnieuws delen met elkaar,
… aangepast materiaal uitwisselen of tweedehands materiaal aanbieden
… kortom: alles delen of vragen wat de G-sport aanbelangt.

Word lid

Non-stop voor G-sport, Facebook Community: https://www.facebook.com/groups/nonstopvoorgsport/

STRAVA-club: https://www.strava.com/clubs/nonstopvoorgsport


Non-stop voor G-sport Community
Non-stop voor G-sport Community