Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Younited Women Day 2024

Younited vzw nodigt je van harte uit op de Younited Women Day. Dit is een multi-sportevenement, 100% gratis en 100% vrouwelijk, georganiseerd op 14 maart 2024. Dit evenement geeft vrouwen van 18 jaar en ouder, met of zonder kinderen, de kans om verschillende sportactiviteiten uit te proberen. Niveau is van geen belang, iedereen is welkom!

We nodigen alle sociale organisaties uit die werken met vrouwen die kwetsbaar zijn op vlak van huisvesting, verslaving, geestelijke gezondheid, armoede of migratie. De dag is alleen voor vrouwen, maar de omkadering van het evenement zal wel gemengd zijn.

PROGRAMMA

We zien jullie graag met jullie deelneemsters vanaf 9u30 in het Proximus Basecamp, de thuishaven van de Red Flames. Kleedkamers, douches en toiletten zijn beschikbaar. We vragen jullie om jullie sportkleren mee te brengen en alleen sportschoenen of voetbalschoenen te dragen. Als jullie geen sportkleding hebben, kunnen jullie dit aangeven op het inschrijfformulier hieronder. We proberen voor iedereen een sportuitrusting te voorzien.

Vanaf 10u30 beginnen de sportactiviteiten en op het programma staan onder andere voetbal, dans en boksen. Er is voor ieder wat wils!

De lunch wordt om 12u00 geserveerd. Er zal ook kraantjeswater beschikbaar zijn, dus neem je eigen waterflesjes mee.

Vanaf 13u00 worden de activiteiten hervat en de dag eindigt om 15u00 met een ceremonie.

PRAKTISCH

  • Locatie: het evenement gaat door op het Proximus Basecamp, dat is het centrum waar ook de Red Flames trainen. Het adres is Brusselsestraat 486, 1480 Tubize.
  • Babysit: we weten dat kinderen soms een belemmering kunnen zijn voor vrouwen om deel te nemen aan sport en daarom is er babysit voorzien. Als je kinderen meeneemt, kun je dit aangeven op het inschrijfformulier hieronder.

INSCHRIJVEN

Werk je voor een sociale organisatie en wil je graag met een paar deelnemers komen meedoen? Super!

Jullie kunnen inschrijven tot uiterlijk 23 februari 2024. Wij zullen de organisaties die zich ingeschreven hebben vragen om ons uiterlijk 4 maart 2024 het aantal deelnemers (vrouwen, kinderen, sociale begeleiders) door te geven.

Datum

  • 14 maart 2024
  • 09:30 - 15:00

Locatie

Proximus Basecamp
Rue de Bruxelles 486
1480 Tubeke

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Bert Ballegeer bert@younited.be 02 880 66 91

Organisator

Younited vzw

Prijs

Gratis