Ga naar hoofdinhoud
lesgever percussie editie 2021
Terug naar overzicht

Move it! Vlaanderen

Omnisport

Ook in 2024 komen we onder de noemer 'Move it! Vlaanderen' opnieuw met sport (lesgevers en materiaal) naar onze clubs.

We richten Move it! Vlaanderen in exclusief voor de aangesloten clubs. Geniet nog even van de aftermovie van de eerste editie in 2020.

We nodigen deelnemende clubs uit om in de periode van 15 april t.e.m. 7 juni 2024 zelf een sportdag in elkaar te steken. Wij zorgen alvast voor de invulling van één of meerdere sportsessies! Kies uit een gevarieerd sport- en beweegaanbod en G-sport Vlaanderen komt met lesgevers en materiaal naar jullie club of setting.

Downloads

  • promotie affiche (volgt later)

Sportaanbod

volgt later

Wat doet G-sport Vlaanderen?

  • We zorgen voor een lesgever die bij jullie ter plaatse komt.
  • We zorgen voor het nodige sportmateriaal.
  • Alle deelnemers zijn via G-sport Vlaanderen verzekerd.

Wat verwachten we van de club/setting?

  • Jullie voorzien de accommodatie, indoor en/of outdoor. Dat kan op jullie eigen domein of in de buurt. Hiervoor kan je eventueel aankloppen bij de lokale sportdienst; het G-sport Vlaanderenteam kan je hierin ondersteunen. Eventuele kosten voor huur accommodatie worden gedragen door de club of setting.
  • Jullie voorzien waar nodig stoelen en/of muziekinstallatie. Indien dit een struikelblok vormt zoeken wij graag mee naar een oplossing.
  • Jullie brengen de deelnemers samen. Groepen bestaan uit maximum 20 personen. Binnen een club of setting kunnen meerdere groepen inschrijven (bv. verschillende afdelingen binnen een PZ). In dat geval stemmen we de momenten van de sportsessies graag op mekaar af.
  • We willen onze clubs stimuleren - het is geen verplichting - om waar mogelijk en gewenst een aanvullend sportaanbod te organiseren. Dat kan een wandeling in de buurt zijn, maar net zo goed een kubb-toernooitje. Zo kunnen jullie deelnemers genieten van een fijne sportdag! Neem even contact op moesten er plannen zijn hiertoe.

Inschrijven

volgt later


Meer info: Thomas Botterman - 09 243 11 79 - thomas.botterman@gsportvlaanderen.be

Met de gewaardeerde steun van:


Datum

  • 15 april - 7 juni 2024

Contactpersoon

Thomas Botterman thomas.botterman@gsportvlaanderen.be 09 243 11 79

Sport

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

n.t.b.