Ga naar hoofdinhoud
team gouda geeft elkaar highfives tijdens volleybaltoernooi
Terug naar overzicht

I Like To Move It (GEANNULEERD)

Wandelen Voetbal Volleybal Tafeltennis Badminton Omnisport

Omwille van de huidige context (Coronavirus) wordt deze week geannuleerd.

Click here for information about I Like To Move It in English

Download

Wat
Tijdens I Like To Move It dompelen we je een week lang onder in allerlei sporten, met een gezonde mix tussen competitie en initiatie. Het internationale deelnemersveld zorgt voor een unieke sfeer! Vriendschap, fairplay, fun & uitdaging zijn enkele sleutelwoorden van waar I Like To Move It voor staat. Talenten worden ontdekt, vriendschappen ontstaan over de grenzen heen. In 2020 zijn we aan onze 10e editie toe!

Ook de fervente wandelaars en fietsers komen uitgebreid aan hun trekken. Wandelen zal elke dag worden opgenomen in het keuzeprogramma van I Like To Move It. Voor de fietsers organiseren we parallel met I Like To Move It onze jaarlijkse fietsweek.

Voor wie
Dit evenement richt zich naar (jong)volwassen sporters met een psychische kwetsbaarheid en hun begeleiders. Vanaf 4 deelnemers van eenzelfde groep is begeleiding verplicht.

Wanneer
I Like To Move It vindt plaats van 31 augustus t.e.m. 4 september 2020. We verwelkomen je op maandag tussen 9u30 en 11u. Om 11u30 vindt de officiële openingsceremonie plaats, met aansluitend het middagmaal. Op vrijdag is er om 10u30 de slotceremonie gevolgd door het middagmaal. Nadien zwaaien we jullie uit.
Groepen uit het buitenland zijn welkom vanaf zondagmiddag als dit hun reis zou vergemakkelijken.

Locatie
Sport Vlaanderen Centrum te Herentals (Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals). Prachtige sportaccommodatie en sporthotel te midden van het groen. Het Sportcentrum ligt op 1,5 km van het station van Herentals. Pick-up is mogelijk. Het sportcentrum is sinds 1 januari 2019 volledig rookvrij.

Deelnameprijs

  • Leden Parantee-Psylos: 230 € p.p.; deelnemers met een geldig attest 66%-invaliditeit en begeleiders betalen 200 € p.p.
  • Niet-leden: 245 € per persoon

Inbegrepen:

  • volpension logement in 2/4/6-persoonskamer van maandagmiddag t.e.m. vrijdagmiddag (voor buitenlandse deelnemers: eventueel vanaf avondmaal op zondag)
  • alle activiteiten op het sport- en avondprogramma
  • enkel voor de deelnemers uit België: verzekering lichamelijke ongevallen & burgerlijke aansprakelijkheid (voor leden: inclusief reisweg)

Niet inbegrepen:

  • vervoer van en naar de accommodatie
  • activiteiten buiten het programma
  • verzekering voor deelnemers uit het buitenland

Na online inschrijving (uiterlijk 24 april 2020) ontvang je een reservatieformulier met de annulatievoorwaarden.

Programma

Enkele weken op voorhand ontvang je het definitieve programma. Klik hier voor de foto's van I Like To Move It 2019 om een idee te krijgen van het programma. Hieronder ook de aftermovie van editie 2017.

Meer info: Thomas Botterman - thomas.botterman@parantee-psylos.be - 0032 9 243 11 79

Datum

  • 31 augustus - 4 september 2020
  • 09:00 - 14:00

Locatie

Sport Vlaanderen centrum Netepark
Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals

Toon op Google Maps

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

leden: 230 € p.p. - niet-leden: 245 € p.p.