Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Vraag ondersteuning aan voor je G-sportclubwerking en/of evenement

6 juli 2021

Vanaf begin augustus tot 30 september kunnen clubs bij Sport Vlaanderen een dossier indienen om in aanmerking te komen voor een opstartende of duurzame G-sportclubwerking. Hiervoor kunnen je clubs maximaal 5.000 euro krijgen. Ook voor ondersteuning van laagdrempelige of internationale G-sportevenementen is dat de deadline voor subsidie-aanvragen.

Vorig jaar verdeelde Sport Vlaanderen een bedrag van 669.690 euro aan 289 duurzame G-sportclubwerkingen en 52.420 euro aan 69 opstartende G-sportclubwerkingen.

-Alle info over opstartende en duurzame G-sportclubwerking bij Sport Vlaanderen

Organiseer jij of een club een competitief of een recreatief G-sportevenement waarbij zowel G-sporters als nog niet-sportende personen met een handicap kunnen deelnemen? Ook dan kan je een aanvraag indienen voor financiƫle ondersteuning bij Sport Vlaanderen. Alle G-sportevenementen in 2022 - ongeacht de organisatiedatum - kunnen voor eind september 2021 een aanvraag indienen.

Vorig jaar werden 22 internationale G-sportevenementen goedgekeurd voor een totaal bedrag van 45.525 euro en 147 laagdrempelige G-sportevenementen voor een totaal bedrag van 255.804 euro.

-Alle info over financiƫle ondersteuning voor een G-sportevenement bij Sport Vlaanderen

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven