Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Opleidingen API

23 maart 2021

In de tweede helft van april plannen wij vanuit Parantee-Psylos de 2 basisvormingen die de fundamentele bagage meegeven aan elke API. Gezien de Covid-situatie worden de vormingen digitaal gepland. Heb je beide vormingen al gevolgd? Proficiat, dan ben je er al helemaal klaar voor en… dan hoef je het bericht ook helemaal niet verder te lezen!

Wist je dat 60% van onze clubs ondertussen een API aanduidde? Heeft jouw club er nog geen? Kom er dan hier meer over te weten!

Uit de bevraging van eind 2020 is gebleken dat nog maar weinig club-API’s beide vormingen hebben gevolgd. Daarom zetten we hier nu heel graag op in. Om onze club-API’s optimaal te ondersteunen, willen wij de club-API vorming gratis aan. Sport met grenzen kan gevolgd worden aan het standaard Dynamo-tarief (15 euro). Wie beide opleidingen nog moet volgen, krijgt er dus twee voor de prijs van 1.

-> Opmerking: Sport met grenzen is een voorwaarde om een de club-API vorming te kunnen deelnemen

Inschrijven gebeurt via de Dynamo-website (je dient in te loggen en dus over een account te beschikken). Je kan steeds contact nemen met Dynamo als je problemen ondervindt want hun website doet soms moeilijk. Er zijn 30 plaatsen voor elke sessie. Als je deze keer verhinderd bent of de sessie volzet is, dan bekijken we ook om minstens de club-API sessie nog een tweede keer binnen een redelijke termijn te voorzien. Sport met grenzen wordt op andere momenten nog aangeboden, ook via andere initiatieven. We dringen er echt op aan om als API beide vormingen te volgen:

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven