Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Al meer dan 600 G-sporters deden de Camionette Cup

21 september 2021

Vorige week hield onze Camionette Cup halt in het revalidatiecentrum Inkendaal in Sint-Pieters-Leeuw. Het was al het 35ste dag op de baan voor ons mobiel aanbod. In totaal bereikten we met de 70 sessies al meer dan 600 deelnemers.

In de Camionette Cup krijgen de deelnemers verschillende opdrachten voorgeschotels die peilen naar kracht, precisie, reactiesnelheid, snelheid, uithouding en evenwicht. We passen die ook telkens aan aan het doelpubliek. Zo is er voor rollers ook een rolstoelvaardigheidstest voorzien. Op die manier brachten we, samen met vele vrijwilligers en medewerkers van Sportwerk Vlaanderen, de afgelopen maanden wat sport en beweging tot bij onze clubs.

De testjes waren eigenlijk perfect aangepast aan alle verschillende beperkingsgroepen, heel goed doenbaar - met succeservaring - voor iedereen. (Laetitia Lenaerts, beweegtherapeut RC Pellenberg)

Ondertussen is er weer heel wat sport mogelijk voor onze clubs. Door het grote succes en de vraag van de clubs, beslisten we toch om dit aanbod blijvend te voorzien voor onze aangesloten clubs. Inschrijven kan dus nog steeds al zullen we iets minder frequent uitrijden. Zo kunnen we onze clubs een fijne extra activiteit aanbieden. Hieronder kan je genieten van enkele foto's van de afgelopen maanden.

Onze deelnemers hebben er ten volle van genoten! (Marc Neus, TTC Zele)

Alle info over de Camionette Cup

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven