Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

24 Parantee-Psylosclubs krijgen geld uit corona-noodfonds

23 maart 2021

Parantee-Psylosclubs konden begin dit jaar een aanvraag indienen voor een ‘corona support project’: dankzij het noodfonds konden middelen ingezet worden om de clubs te ondersteunen bij een project voor de toekomst of geleden schade in het kader van de coronacrisis. We zijn heel blij dat we alle ingediende projecten konden ondersteunen en dus tegemoet konden komen aan de kosten die deze clubs (moesten) maken door de uitdagende situatie.

24 clubs dienden een aanvraag in en werden (deels) goedgekeurd, goed voor een totaalbedrag van 22000 euro. Heel wat clubs meldden bijvoorbeeld dat ze zorgden voor een attentie voor leden of trainers, of geïnvesteerd hebben in het uitbreiden van accommodatie voor opsplitsing, gepersonaliseerde mondmaskers lieten maken of hun aanbod aanpasten door bv. een outdoor alternatief aanbod.

Zo investeerde DAIS in een boarding om de bocce-werking te kunnen uitbreiden met een 3e mat voor extra ruimte, zorgde Dansprovant voor de upgrade van hun website om meer filmmateriaal te kunnen delen en organiseerde G-sport Tienen enkele mountainbike ritten als alternatief aanbod. (foto: facebook DAIS)

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven