Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Advies aangepaste fietsen voor personen met een beperking (VOLZET)

Deze fysieke sessie wordt uitgesteld naar 23 september omwille van Corona!

Een organisatie van Parantee-Psylos ism het fietsadviescentrum Pellenberg.

Het fietsadviescentrum adviseert al meer dan 10 jaar kinderen en volwassenen met een beperking bij het kiezen van een fiets. Het advies is maatwerk en kijkt naar de specifieke mogelijkheden van elke persoon. Aangezien de vraag groot is en de wachtrijen lang, slaan Parantee-Psylos en het fietscentrum de handen in elkaar om de kennis over heel Vlaanderen te verspreiden! Op die manier hopen we meer mensen vlot aan het fietsen te brengen en de weg naar de juiste fiets te verkleinen.

Kinesitherapeuten, bewegingstherapeuten, ergotherapeuten, artsen van verschillende revalidatiecentra, maar ook fietsenmakers, ... of personen met een engagement of hart voor G-sport zijn meer dan welkom om de opleiding te volgen.

  • duidelijke objectieve informatie en advies over opties voor een driewieler, handbike, duo fietsen of aanpassen van uw huidige fiets
  • onafhankelijk van merk en leverancier
  • gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise met aangepast fietsen

INSCHRIJVEN?

Deze eerste editie initieel gepland op 11 maart 2021 is al volzet. Geen nood, we maken werk van een tweede editie en houden uiteraard rekening met mensen die nu al interesse tonen!

Vul de inschrijvingslink in en reserveer je plaatsje op de wachtlijst. Meer info ontvang je dan later via de contactgegevens die je doorgeeft!

Datum

  • 23 september 2021
  • 10:00 - 15:00

Locatie

Revalidatiecentrum Pellenberg
UZ Leuven / Campus Pellenberg, Weligerveld 1

3212 Lubbeek

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Silke Van Hoof silke.vanhoof@gsportvlaanderen.be 09 243 11 75

Organisator

G-sport Vlaanderen
Revalidatiecentrum Pellenberg

Prijs

25 euro