Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Ledenwerving voor clubs: Online inspiratiesessie door G-sportclubs - promotie & communicatie

De tweede editie van het traject ledenweving ging op 28 januari van start. In de eerste livesessie gingen de deelnemende clubs al een eerste keer met de drie thema's aan de slag. Per thema voorzien we in februari, maart en april verschillende infosessies. Alle sessies zijn online en gratis voor deelnemers van het traject. Voor personen die niet deelnemen aan het traject zijn de sessies betalend.

Online inspiratiesessie - promotie en communicatie

Clubs kunnen heel wat leren van elkaar en inspiratie opdoen bij de werking van een andere club. In deze sessie laten we graag enkele clubs aan het woord die in de laatste jaren heel wat inspanningen deden om hun club op de kaart te krijgen. Aan de hand van gerichte vragen laten we de clubs aan het woord om hun ervaringen te delen. Ze vertellen hun aanpak om het aanbod aangepast én bekend te maken en leggen uit welke acties ze deden om hun club succesvol te maken en te houden.

In deze sessie komen sportclub GIDOS (Gits, sportclub voor sporters met een fysieke beperking) en FRIS (Halle, sportclub voor sporters met een beperking) en Junior Bears On Wheels (Leuven, sportclub voor rolstoelbasket verbonden aan reguliere club Leuven Bears) langs om hun verhaal te delen.

Het is een interactieve sessie waarbij we aan de hand van vragen, goede voorbeelden en veel beelden van elkaar leren wat we allemaal kunnen doen ter promotie van en communicatie extern in de G-sportclub.

Inschrijven

Voor deelnemers aan het traject is de online sessie gratis. Voor personen die het traject niet volgen, maar wel de online infosessie willen bijwonen, is de prijs € 10.

Je kan hier in de link binnenkomen.

Datum

  • 7 maart 2024
  • 20:00 - 21:00

Contactpersoon

Lothar Desmet lothar.desmet@gsportvlaanderen.be 0477 89 47 96

Organisator

G-sport Vlaanderen

Prijs

Gratis voor deelnemers traject ledenwerving, €10 voor anderen