Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Jeugdsportfeest 2023

Omnisport

Bekijk hier de foto's van het jeugdsportfeest 2023 in Kessel-Lo


Een leuke sportdag voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar met:

  • Een fysieke beperking (roller of stapper)
  • Een verstandelijke beperking
  • Autisme én normale begaafdheid

Deze sportdag wordt georganiseerd door G-sport Vlaanderen in samenwerking met de sportdienst van Leuven en met de steun Sport Vlaanderen.


SPORTPROGRAMMA

We starten om 10u met het startmoment. Middagpauze vindt plaats om 12u45 en de laatste sportblok start om 14u.

Badminton: Tijdens dit spel moet je met behendige slagen met je racket, je shuttle over het net sturen en je tegenstander uitdagen om deze terug te slaan. De lesgevers van CAS vzw hebben hun racket en shuttle alvast klaar!

Conditietraining: De lesgevers van CAS vzw voorzien een training die ideaal is om je snelheid, kracht, uithouding en lenigheid op peil te houden of te verbeteren.

Paracheer: Haal samen met de cheerleaders van de Belgian Cheerleading Federation jullie beste stunts en yells maar boven!

Cardiogoal: Bij dit spel is het doel om een spiraalvormige bal door 1 van de 3 gekleurde cirkels van het doel te mikken. Samen met de lesgevers van STS vzw kunnen jullie deze nieuwe sport hier ontdekken!

Schermen: Schermen is een vechtsport die je kan beoefenen met een wapen. Zijn jullie degen, floret, sabel of light sabre al opgeblonken? Die van schermclub Parcival alvast wel. En garde!

Breakdance: Breakdance draait om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Zijn jullie klaar om jullie beste moves boven te halen met Geekosessions?

Rolstoelbasket: Gooi net zoals de Leuven Bears on Wheels de bal in de ring! Ga je voor een 2-punter of toch liever een 3-punter?

Voetbal: Neem deel aan de populairste balsport ter wereld en scoor net zoals de spelers en speelsters van K.V.C Kessel-Lo!

Judo: Judo is een Japanse zelfverdedigingssport waarbij respect voor elkaar centraal staat. Klaar om een ippon te scoren samen met de lesgevers van STS vzw? Hajime!

FUNMOMENT

Tijdens het uitgebreid middaggedeelte heb je naast de sportactiviteiten de mogelijkheid om iets helemaal anders te beleven. FUN, sport en muziek en beleving staan dan volledig centraal!

OUDERS

Op het jeugdsportfeest organiseren we naar goede gewoonte ook een activiteit voor de ouders, zodat ook zij actief kunnen bezig zijn terwijl zoon of dochter aan het sporten is. Ouders krijgen hier bij inschrijving nieuws over en kunnen ter plaatse steeds terecht bij de ouderstand.


VERVOER

Als er problemen zijn om er te geraken, contacteer ons tijdig en wij helpen je met veel plezier!


INFO EN INSCHRIJVEN

Inschrijven op voorhand is verplicht via de link.

Deelnemen aan deze topdag kost je maar €8, inclusief lunchpakket en een tussendoortje. Inschrijven na 15 oktober kost €10. Ook ouders kunnen op voorhand of ter plaatse een lunchpakket bestellen aan 6 euro


Datum

  • 22 oktober 2023
  • 10:00 - 16:00

Locatie

Sportcomplex Kessel - Lo
Stadionlaan 4, 3010 Kessel - Lo
3010 Kessel - Lo

Toon op Google Maps

Contactpersoon

Lore Schaut lore.schaut@gsportvlaanderen.be 09 243 11 72

Sport

Organisator

G-sport Vlaanderen
Sportdienst Leuven

Prijs

€8 (na 15 oktober €10)