Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Team G-sport Vlaanderen verwelkomt drie nieuwe collega's

Nieuws 24 oktober 2023

Drie nieuwe enthousiastelingen vervoegen team G-sport Vlaanderen. Dieter Dellaert komt over van Tennis Vlaanderen en wordt G-sportcoach & medewerker chronische aandoeningen. Lisa Rooms wordt medewerker G-sportcoaches en toeleiding. Eva Decaluwé wil trainers warm maken voor G-sport via het project weGwijs.

Drie keer nieuw bij G-sport Vlaanderen. Dieter Dellaert zal zich binnen team Sport-voor-allen focussen op de doelgroep chronische aandoeningen. In een eerste fase werd de doelgroep en het bestaande aanbod in kaart gebracht. Op dit moment richt Dieter zich voornamelijk op het uitbouwen van een doorverwijsnetwerk. Daarnaast vind je Dieter op donderdag in het UZ Gent, daar is hij aan de slag als G-sportcoach.

Nog vers bloed in team Sport-voor-allen, Lisa Rooms is de nieuwe medewerker G-sportcoaches en toeleiding. Lisa zal G-sporters via het 'Help-mij-kiezen' formulier helpen in hun zoektocht naar een aanbod op maat.

In team Kennis zal Eva Decaluwé het project weGwijs opstarten. Met het project weGwijs zetten we in op het rekruteren, wegwijs maken en verder begeleiden van potentiële trainers. We willen de drempels voor kandidaat-trainers verlagen, en hun zo motiveren en inspireren om de stap richting het trainer-zijn te zetten en stap voor stap hun eigen rol als trainer vorm te geven.


We wensen alle collega's veel succes in hun nieuwe functie!

Wens je één van de nieuwe collega's te contacteren? Hieronder vind je hun gegevens.

Dieter Dellaert

Medewerker chronische aandoeningen (0.8 VTE) en G-sportcoach (0.2 VTE)

T.: 09 243 11 75 dieter.dellaert@gsportvlaanderen.be

Lisa Rooms

Medewerker G-sportcoaches en toeleiding

T.: 09 243 11 82 lisa.rooms@gsportvlaanderen.be

Eva Decaluwé

Projectmedewerker weGwijs (0,4 VTE)

T.: 0477 79 53 49 eva.decaluwe@gsportvlaanderen.be

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven