Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Stap je mee? Blijf bewegen deze zomer

26 juli 2022

Blijf bewegen deze zomer en stap mee met de verschillende wandelingen van Te Gek!?. Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Maak gebruik van onze verschillende voorbereidingsschema's die jou, op welk niveau dan ook, klaarstomen voor de wandelingen. Wil je toewerken naar wandelingen van 5 of 10 km? Gebruik dan het wandelschema aangeboden door Wandelsport Vlaanderen.

Met dit voorbereidingsschema start je op je eigen tempo en bouw je jouw wandeltochten stelselmatig op. Je kiest zelf op welk niveau je start, het schema is op maat van elke wandelaar gemaakt. Ontdek in deze handleiding hoe je het voorbereidingsschema gebruikt.

Wil je eerder toewerken naar langere wandeltochten van 5 of 10 km? Dan heeft Wandelsport Vlaanderen dé oplossing. Met hun Start to Walk-programma stomen ze jou klaar voor wandelingen van 5 of 10 km en krijg je tal van tips.

Waar wandelen deze zomer?

In de agenda van Te Gek!? vind je heel wat leuke wandelingen die de hele zomer beschikbaar zijn. Jij kan volledig zelf bepalen wanneer, hoe, met wie en hoeveel je wandelt. Op de Belcanto Route word je, aan de hand van 10 luisterverhalen, ondergedompeld door Sien Eggers in de wereld van het mindful wandelen.

Daarnaast zijn er nog de Te Gekke Veertochten, op het interactief kaartje vind je gemakkelijk een wandeltocht bij jouw in de buurt. Vergeet zeker niet het Te Gekke veertochtboekje in je rugzak te steken, met tips voor extra veerkracht.

Sport

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven