Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Het is tijd om te schitteren! Doe mee aan de Camionette Cup

Nieuws Voor clubs 25 april 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze Camionette Cup opnieuw klaar staat om uit te rijden en we kijken er naar uit om misschien ook jouw club te bezoeken vanaf nu tot 31 oktober!

Wat houdt de Camionette Cup in? Onze camionette zit boordevol uitdagende, aangepaste opdrachten die speciaal zijn ontworpen om de vaardigheden van G-sporters te testen en te verbeteren. Geïnspireerd door het populaire tv-programma Container Cup, biedt de Camionette Cup een scala aan opdrachten die peilen naar kracht, precisie, reactiesnelheid, snelheid, uithoudingsvermogen en evenwicht. Voor rollers voorzien we een speciale rolstoelvaardigheidstest en onze camionette-testjes zijn ook aanpasbaar voor blinden en slechtzienden.

Nieuw in de Camionette van G-sport Vlaanderen

Dit jaar en vorig jaar introduceerden we enkele nieuwe proeven: een reactiesnelheidstest via Reaction X, plate tapping die jouw oog-handcoördinatie meet en een bokstest waarbij trackers meten hoe snel of hoe hard je bokst. Daarnaast wordt deze zomer ook een gloednieuwe precisie test toegevoegd aan het aanbod. We komen graag naar jouw club en bieden G-sporters de kans om deel te nemen aan deze ludieke én sportieve ervaring.

Wil je graag eens de camionette uitnodigen bij jouw club en je bent aangesloten bij G-sport Vlaanderen? Als je onze Camionette Cup graag op bezoek wil, stuur je een mail naar lore.schaut@gsportvlaanderen.be of doe je je aanvraag via de Google form, met een voorstel van mogelijke data en vermelden van het aantal sessies. Een aanvraag dient ons uiterlijk 5 weken voor de aangevraagde datum te bereiken, we bekijken dan de mogelijkheden in functie van de beschikbaarheid of stemmen verder met jou af. Wees tijdig met je aanvraag, want first come first served!

Meer informatie over de Camionette Cup, de prijs en praktische afspraken kan je terugvinden via deze pagina.