Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Bedankt voor alles, Kenny!

25 november 2021

Met grote droefheid moeten we veel te vroeg afscheid nemen van Kenny Verbraekel (39). Hij overleed op zondag 21 november. Kenny was een internationale topspeler in Powerchair Hockey, intussen ook een begenadigd bocciaspeler, voorvechter voor powerchair sporten… en op vele andere manieren een prachtige ambassadeur van G-sport in het algemeen.

We zullen ons Kenny voor altijd blijven herinneren als een zeer geëngageerde en gewaardeerde atleet en vrijwilliger. Niet enkel was hij sportief sterk onderlegd (hij was lang kapitein en intussen coach bij de nationale ploeg), maar ook naast het sportterrein was zijn drive voor veel organisaties van een grote waarde. Kenny was bestuurder bij sportclub Somival, mede-oprichter van de Powerchair Hockey Foundation, lid van het competitiemanagement bij Parantee-Psylos… Kenny was iemand met een goed onderbouwde mening en was altijd bereidwillig om met andere mensen samen te werken. Samen met zijn moeder Maria waren ze graag geziene gasten op tal van onze vergaderingen en evenementen.

Hij zou op dit eigenste moment normaal voor het eerst een internationaal bocciatoernooi spelen (hij kon niet mee afreizen naar het Europees kampioenschap door ziekte), een nieuwe weg waar hij heel hard naar uitkeek. Het heeft helaas niet mogen zijn…

Bedankt voor al je inzet, voor de vele mooie momenten die we met en dankzij jou hebben mogen beleven!

We wensen de familie en vele vrienden van Kenny veel sterkte vanuit Parantee-Psylos.

De familie van Kenny opende een rouwregister. Wie het wenst kan hier sympathie betuigen aan de getroffen familie: https://www.uitvaartenderas.be/condoleren/kenny-verbraekel/693979

Bedankt voor alles, Kenny!

Kenny Verbraekel was lang kapitein van het nationaal team Powerchair hockey
Kenny Verbraekel was lang kapitein van het nationaal team Powerchair hockey
Kenny is een van de oprichters van de Powerchair hockey foundation, een organisatie de de sport verder wil ontwikkelen.
Kenny is een van de oprichters van de Powerchair hockey foundation, een organisatie die de sport verder wil ontwikkelen. Op 29 maart 2017 organiseerde hij een open training.

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven