Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Team G-sport Vlaanderen: twee keer nieuw!

Nieuws 11 april 2023

Twee nieuwe enthousiastelingen vervoegen team G-sport Vlaanderen. Dimitri Vastenavondt is de nieuwe technisch directeur topspor en Sander Vandendriessche wordt medewerker sponsoring & fondsenwerving. Collega's Sofie Van Zaelen en Thomas Botterman zijn de twee nieuwe API's en vervoegen collega Lore in het API-team.

Drie keer nieuw bij G-sport Vlaanderen. Als technisch directeur topsport wordt Dimitri Vastenavondt de drijvende kracht achter de topsportwerking. Dit doe hij in nauwe samenwerking met de commissie topsport, de ligatrainers, de multidisciplinaire experten en de topsporters.

In team marketing & communicatie zal Sander Vandendriessche de rol als medewerker sponsoring en fondsenwerving op zich nemen. Zijn doel is om bijkomende financiƫle middelen voor onze organisatie te werven via partnerships, giften of legaten. Hij zal onder meer op zoek gaan naar interessante voordelen voor aangesloten leden en zal hij ondersteuning bieden waar nodig.

Onze clubs kunnen bij mij terecht voor onder meer tips & tricks op vlak van sponsordossiers, fondsenwervende activiteiten of bij het indienen van projectsubsidies. - Sander Vandendriessche (medewerker sponsoring & fondsenwerving)


Sofie en Thomas nieuwe API's

Bij G-sport Vlaanderen nemen drie medewerkers de rol van Aanspreekpunt Integriteit (API) ter harte. Sofie, verantwoordelijke ethiek, bijgestaan door clubondersteuners Lore en Thomas zijn bereikbaar voor wie een vraag, opmerking, klacht of boodschap heeft in verband met (seksueel) grensoverschrijdend gedrag en integriteit. Lore was al API, Sofie & Thomas vervolledigden recent hun opleiding en nemen de fakkel over van Dieter.

We wensen alle collega's veel succes in hun nieuwe functie!

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven