Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Webinar SBN en Parantee-Psylos: samenwerkingen tussen G-sport en bedrijven (VIDEO)

Voor clubs 7 oktober 2020

Sport Business Network (SBN) en G-sportfederatie Parantee-Psylos organiseerden op 23 september een webinar over samenwerkingen tussen G-sport en bedrijven. 120 bedrijven en/of G-sportclubs namen deel. "Deze webinar kwam op het goede moment om een stap verder te zetten."

Aan het debat nam een afgevaardigde van onze G-sportfederatie Parantee-Psylos deel, een afgevaardigde van G-sportclub BOAS, twee experts in sponsoring en twee SBN-afgevaardigden. Parantee-Psylos toonde aan de hand van enkele cases hoe zij op de dag van vandaag samenwerken met bedrijven. G-sportclub BOAS zit in de exploratiefase en is klaar om de volgende stap zetten, alleen zit de club met de vraag 'Hoe doen we dat?' Op die vraag gaf het panel aan de hand van het SBN-model enkele inzichten. "Deze webinar kwam op het goede moment voor ons om een stap verder te zetten", zegt Marieke Verraes, coördinator van BOAS vzw.

Heeft jouw sportclub interesse in partnerships en matches met bedrijven? Zit je club met vragen over sponsoring of samenwerkingen met bedrijven?

Bekijk de webinar 'Samenwerkingen tussen G-sport en bedrijven'