Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Versoepelingen zorgen voor optimisme

Nieuws 3 juni 2021

De versoepelingen binnen de sport zorgen ervoor dat binnenkort weer meer mogelijk is. De verschillende sporttakcommissies die al geweest zijn leerden ons dat het optimisme bij de clubs om de clubwerking voor het nieuwe sportseizoen op te starten groot is. Veel van hen staan dan ook te popelen om opnieuw deel te nemen aan de competities.

Hieronder kan je snel zien welke activiteiten er zitten aan te komen in enkele sporten:

Zodra ook de andere sporten definitieve kalenders hebben, zullen we die op onze activiteitenkalender publiceren. Bovenaan de pagina kan je makkelijk filteren op sport en/of doelgroep.

Ondertussen helpt Parantee-Psylos je graag op weg bij de heropstart. Hieronder vind je enkele zaken die clubs bij ons kunnen aanvragen of ontlenen.

Camionette Cup

Welke club doet mee aan de 'Camionette Cup 2021'? Wie is een allround sporter of wie blinkt uit in precisie of reactiesnelheid? Wij trekken met onze camionette van club tot club om de G-sporters aan enkele testjes te onderwerpen. Voor meer info klik hier.

Go4Orienteering

Verdwalen op 25 m²? Go4Orienteering bewijst dat het kan! Met deze nieuwste variant van oriëntatielopen zet je lichaam én geest in beweging. Voor meer info, klik hier.

Memoride

Met Memoride fiets je vanop een hometrainer doorheen de natuur, de straten van je geboortedorp, … ja zelfs over de flanken van de Mont Ventoux. Check ook het artikel over Memoride bij SILOS.
Voor meer info, klik hier.