Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Ontvang financiële ondersteuning via SupPORT

Voor clubs 5 juli 2022

Na een gelukkig al weer wat normaler sportseizoen kan je nog steeds rekenen op een extraatje voor jullie werking vanuit G-sport Vlaanderen onder het project SupPORT: financiële ondersteuning voor clubaanbod & omkadering. Hiermee wil G-sport Vlaanderen haar clubs helpen bij het uitbouwen van een duurzame werking.

De SupPORT incentive richt zich op het seizoen 2021-2022. Via enkele criteria wordt bepaald welke ondersteuning je krijgt. De aanvraagprocedure is een eenvoudige procedure om een minimale administratieve belasting van de clubs te garanderen. Onderstaande criteria worden gehanteerd:

  • Duurzaam aanbod: het trainings- of sportaanbod doorheen het jaar: in welke mate er een doorging: live, digitaal of op een andere manier.
  • Kwaliteitsvolle begeleiding: Het hebben van gekwalificeerde omkadering: VTS diploma of geassimileerd (zie hier), bachelors en masters LO, en bachelors en masters kiné. De kiné diploma’s worden door onze organisatie opnieuw erkend.
  • Sportaanbod: De organisatie van sportactiviteiten open voor externe (potentiële) sporters (bv toernooi, initiatiedag, wedstrijd, sportmoment), naast de reguliere trainingen

Procedure

Bedankt om de oproep (voorleesbare versie in Word) grondig na te lezen en dan ook meteen alle nodige bijlagen te bezorgen, liefst digitaal:

  1. Ingevulde infotabel met de criteria
  2. Een onkostennota ter waarde van het aangevraagde bedrag (= de som die je bekomt bij het invullen van 1.)
  3. (Kopies van) facturen ter waarde van het aangevraagde bedrag
  4. Vermelding van G-sport Vlaanderen op je communicatiedragers bv. website, flyer, handtekening, briefhoofd is een voorwaarde voor de toekenning. Stuur hier dus een voorbeeldje van mee.

De bijlagen (= checklist via bijlage of via de forms, onkostennota en staving door facturen + communicatie) wordt bij voorkeur digitaal bezorgd aan de clubondersteuner via lore.schaut@gsportvlaanderen.be of Zuiderlaan 13, 9000 Gent voor 15 augustus 2022. Voor vragen kan je ook bij Lore terecht.

Lore Schaut

Begeleiding sportclubs, jeugdsportproject en API (1 VTE)

T.: 09 243 11 72 lore.schaut@gsportvlaanderen.be

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven