Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Ontmoet andere clubbestuurders live of digitaal!

Voor clubs 23 juni 2020

Ook tijdens de lockdown organiseerden we enkele (online) trefmomenten voor clubs. Want door met elkaar in interactie te gaan en te delen hoe elke club de zaken aanpakt, creëren we een winwin-situatie voor iedereen.

Speciaal voor jou verzamelden we alle goede voorbeelden van clubs in tijden van corona, zoals bijvoorbeeld bewegingsbingo of online rolstoeldansinitiatie. Onderaan die pagina vind je ook een terugblik op de trefmomenten PSY en het trefmoment voor G-sportclubs. Daar lees je onder andere het resultaat van de brainstorm over een sportaanbod met weinig ruimte/materiaal waarbij je ook nog de regels rond social distancing respecteert.

MEER DIGITALE EN LIVE TREFMOMENTEN

Graag brengen we jullie in augustus opnieuw digitaal samen, met de focus op de opstart. Op 20 augustus organiseren we een samenkomst voor PSY-clubs, op 27 augustus richten we ons naar clubs voor personen met een beperking. Inschrijven kan nu al, op basis van de inschrijvingen maken we een programma op maat.

Verder staan er in september ook weer ‘live’ trefmomenten gepland: op 16 september (Tielt) en 17 september (Leuven) kan je deelnemen aan een trefmoment rond subsidies en aan een trefmoment om de nieuwe clubmodule te leren kennen. Inschrijven kan al via de activiteiten.