Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Mobiele vrijheid voor iedereen bij Goed: proef jij ervan tijdens de testdagen?

Partner 12 maart 2021

Sporten, bewegen en grenzen verleggen is en blijft belangrijk, en dat stimuleren we elke dag bij Parantee-Psylos. Ook bij Goed weten ze dat. Goed helpt je om zo actief mogelijk te blijven, zodat je het maximum uit je leven kan halen. Daarom zet Goed tijdens hun fietstestdagen graag het aanbod aangepaste fietsen in de kijker. Driewielers, duofietsen, fietsen met een lage instap, handbikes voor de rolstoelgebruikers, fietsen voor rolstoeltransport … het aanbod is groter dan je denkt. De meeste fietsen zijn bovendien voorzien van elektrische aansturing. Je vindt, eventueel samen met je begeleider, vast en zeker een fiets die past bij jouw noden en wensen!

Tijdens de testdagen krijg je deskundig en objectief advies en de mogelijkheid om de fietsen uit te testen. Bij een aankoop tussen 1 en 15 april 2021 geniet je bovendien 15% korting en gratis pechverhelping VAB ter waarde van 45 euro.

Maak snel je afspraak via www.goed.be/fietstestdagen of telefonisch via 03 205 69 24.

Waar en wanneer kan je testen?

  • Goed thuiszorgwinkel Roeselare – 2 april – tussen 9 en 17.30 u.
  • Goed thuiszorgwinkel Roeselare – 3 april – tussen 9 en 12 u.
  • Goed thuiszorgwinkel Zwijnaarde – 7 april – tussen 9 en 17.30 u.
  • Goed thuiszorgwinkel Turnhout – 9 april – tussen 9 en 17.30 u.
  • Goed thuiszorgwinkel Turnhout – 10 april – tussen 9 en 13 u.
  • Goed thuiszorgwinkel Scherpenheuvel – 14 april – tussen 9 en 17.30 u.

Goed helpt je bewegen. Wil je ook meer weten over scooters en loophulpen? Bel hun mobiliteitsverstrekkers op 03 205 69 24 voor meer info of een afspraak buiten de fietstestdagen. Ze staan voor je klaar en helpen je graag comfortabel en veilig op weg.

Met dank aan onze Paralympic partner Goed.