Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Levert jouw G-sportclubwerking 5.000 euro op?

Voor clubs 3 september 2020

Nog tot 30 september kan je bij Sport Vlaanderen je dossier indienen om in aanmerking te komen voor een opstartende of duurzame G-sportclubwerking. Hiervoor kan je maximaal 5.000 euro krijgen. Ook voor ondersteuning van laagdrempelige of internationale G-sportevenementen is dat de deadline voor subsidie-aanvragen.

Vorig jaar verdeelde Sport Vlaanderen een bedrag van 669.690 euro aan 289 duurzame G-sportclubwerkingen en 52.420 euro aan 69 opstartende G-sportclubwerkingen. Niet minder dan 66 clubs van Parantee-Psylos op een totaal van 125 clubs kreeg gemiddeld 2736 euro toegekend.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat heel veel van jullie als club recht hebben op subsidies voor duurzame werking, aangezien onze clubs kwaliteitsvolle werkingen hebben. Daarnaast kan je extra subsidie aanvragen voor het organiseren van activiteiten, zoals een sportdag of toernooi in het eerste deel van 2021. (Lore Schaut, begeleiding clubs Parantee-Psylos)

Parantee-Psylos staat paraat om de clubs hierbij te ondersteunen. Twijfel je om een dossier in te dienen of heb je hier hulp bij nodig? Contacteer de clubondersteuner en we helpen je graag verder.

Ledenopgave

Gelieve voor dit nieuwe sportseizoen alle gegevens van je club en clubleden in de clubmodule na te kijken en aan te passen vóór 15 oktober 2020. Wij houden de gegevens graag up-to-date in functie van een gerichte club- en ledencommunicatie, het informeren van potentiële sporters, de ledenverzekering, enz.

Brief ivm werkwijze ledenopgave

Meer info:

Foto van Lore Schaut, Lore Schaut, 09 243 11 72, lore.schaut@parantee-psylos.be

Belangrijke links:

-Alle info over opstartende en duurzame G-sportclubwerking bij Sport Vlaanderen
-Alle info over financiële ondersteuning voor een G-sportevenement bij Sport Vlaanderen
-Info en inschrijven voor trefmoment Tielt (16 september)
-Info en inschrijven voor trefmoment Leuven (17 september)
-Interesse in digitaal trefmoment (datum en uur nog te bepalen)