Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Is jouw club ook een G-sportambassadeur op Reva G-sport?

Flanders Expo is van 7 tot 9 december opnieuw de place to be voor personen met een beperking die zich willen informeren over de hulpmiddelen en vrije tijd mogelijkheden. We willen dan ook Vlaanderen opnieuw massaal laten kennismaken met de verschillende G-sportmogelijkheden tijdens de Revabeurs.

Op onze ruime infostand kunnen bezoekers zich informeren over de verschillende sport- en beweegmogelijkheden voor personen met een beperking. Naast onze infostand ligt er traditiegetrouw een groot sportveld waarop gedurende drie dagen verschillende demonstraties en initiaties plaatsvinden.

Om de beleving van de sport aan de bezoekers over te brengen, zijn we op zoek naar sportclubs die langs willen komen om zo'n initiatie of demonstratie te geven.

Wil jij de bezoekers ook inspireren om meer te bewegen? En vind je het ook belangrijk dat mensen de mogelijkheden binnen jullie G-sport leren kennen? Dan bieden we graag het platform bij uitstek om jullie sportwerking in de kijker te zetten. We zorgen voor een gepaste vergoeding, mooie foto’s en een aandenken.

Interesse? Stuur een mailtje naar elien.moerman@gsportvlaanderen.be met de melding van je sportclub, sporttak en beschikbaarheid (donderdag, vrijdag en/of zaterdag).

Elien Moerman

Coördinator sport-voor-allenbeleid, Integratiebeleid en toeleiding (1 VTE)

T.: 09 243 11 74 elien.moerman@gsportvlaanderen.be