Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Eerste Indoor Soccer Festival is voltreffer

9 december 2019

Vier ploegen zakten af naar Tienen voor deelname aan het allereerste Indoor Soccer Festival met steun van Sport Vlaanderen. Zij beleefden een dag volledig in het teken van voetbal.

Op één veld stond er doorlopend een wedstrijd van het dagtornooi op het programma. De zege daarin ging naar Reymeers Lede. In een spannende finale haalden zij het van ’t Klaverblad Duffel. SC Ventura Bierbeek werd knap derde, Stuif ’s A Antwerpen vierde.

Maar er viel veel meer te beleven in Sportcentrum Grand Slam. Spelers konden tussendoor genieten van een potje pannavoetbal, voetbalpetanque of hun voetbaloriëntatie testen tijdens go4orienteering.

Met dank aan het materiaal van G-Sport Vorselaar weten we nu ook wie er het hardst kan trappen (Jelle/Mohammed: 109 km/u), wie het meest zuiver de bal kan plaatsen in doel (Thierry: 23 punten) en wie de meeste accurate passen in een minuut kan versturen (Jelle met 42 stuks).

Na de heerlijke pasta 's middags kregen alle deelnemers ook nog de kans om te scoren bij Zélie Lambert, doelvrouw bij OHL Leuven en Futsal Red Flames. Tommy miste geen enkele keer en schreef deze titel bij op zijn palmares.

Grote dank aan vrijwilligers Eddy, Roland en Bert, scheidsrechter Rudi die volledig in het nieuw stak en alles in goede banen leidde en fotograaf Frank die alles weer mooi in beeld bracht.

Ook zin gekregen om mee te doen? Stuur een mailtje naar Thomas en hij houdt je op de hoogte wanneer datum en locatie in 2020 gekend zijn.

Hieronder zie je enkele foto's van het Indoor Soccer Festival. De volledige fotoreportage vind je hier.

Activiteiten

Sport

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven