Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Digitaal sportaanbod gaat tweede maand in

Voor clubs Over clubs 25 februari 2021

Sinds begin februari bood Parantee-Psylos al meer dan 25 online beweegactiviteiten aan en dat voor al haar doelgroepen. Soms begeleidden we zelf, soms met de hulp van onze clubs. Ruim 150 G-sporters kregen we zo al (opnieuw) in beweging. En of ze daar blij mee waren!

Na afloop krijgt iedereen de kans om feedback te geven. Veel sporters maken hiervan gebruik.

Eindelijk nog eens een klein beetje kunnen sporten in groepsverband. Ik kijk al uit naar de volgende sessie!

Met een gemiddelde score van 4,28 op 5 merken we dat het aanbod vast en zeker voldoet aan de vraag die leeft. Dat merken we ook aan de commentaren die onze sporters achterlaten. "Ik vond het een heel tof aanbod, fijn om te zien dat er zoveel aanwezigen waren.", "De beweegvorming was super leuk en aangepast voor iedereen! Eindelijk nog eens een klein beetje kunnen sporten in groepsverband. Ik kijk al uit naar de volgende sessie!", "Voor mij is het een goede motivatie om te blijven bewegen. Op eigen houtje dergelijke oefeningen doen, is vaak moeilijker."

MET, DOOR EN VOOR DE CLUBS

Het digitaal aanbod organiseren doen we niet alleen. We kunnen hiervoor ook rekenen op een aantal gedreven en kwalitatieve lesgevers van onze aangesloten clubs. Zoals trainster Ingrid van de Watertrappers die deelnemers begeleidde bij laagdrempelige beweegoefeningen en oefeningen voor de schoudermobiliteit. Of trainster Lore van rolstoeldansgroep DUO die al enkele sessies rolstoeldansen gaf. Organiseert jouw club ook online trainingen en wil je die openstellen voor andere G-sporters? Of wil je graag een online sessie organiseren maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Contacteer onze clubondersteuner Lore (lore.schaut@parantee-psylos.be) voor meer info.

EXTRA (FYSIEK!) AANBOD

Op het traditionele sportaanbod is het waarschijnlijk nog even wachten. Maar naast ons digitaal aanbod werken we ook hard aan andere bewegingsvormen die je bij jouw op de club aan kan bieden. Zo komen we graag naar je toe met onze Camionette Cup (voorlopig gezien de geldende corona-maatregelen enkel voor jongeren), de Memoride (fietsen door het verleden of in een virtuele omgeving) of Go4Orienteering (Een gloednieuwe variant van oriëntatiesport op 25m²)

Bekijk het volledige aanbod!