Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Bestel bankhangers voor 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

22 juni 2021

Van 1 tot 10 oktober is het opnieuw de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid – Samen Veerkrachtig. Dit jaar wordt ingezet op de thema’s ontmoeting en verbinding. Thema’s die tijdens deze uitdagende tijden ontzettend belangrijk zijn.

Organisaties worden aangespoord om tijdens deze periode (een) actie(s) op te zetten. Hierbij worden ze ondersteund door een inspiratiegids en verschillende promomaterialen.

‘Neem plaats op onze bank’

Op je gemak met iemand babbelen, dat kan nog het best op een bankje. Daarom draait de 10-daagse dit jaar ook rond een zitbank. Een zitbank nodigt uit om even tot rust te komen. Én ze stimuleert ‘toevallige’ ontmoetingen tussen mensen, wat mogelijk leidt tot verbinding met anderen. En hebben we daar nu niet allemaal heel erg nood aan?

Daarom werden bankhangers ontwikkeld. Deze bevatten leuke gespreksstarters en kunnen bevestigd worden aan een bank die in de kijker staat tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid, of waarrond je een activiteit gepland hebt. Naast drie bedrukte versies kan je ook een blanco versie bestellen. Laat je creativiteit de vrije loop om hier een spreuk, gespreksstarter, opdracht of deugddoende quote,… op te plaatsen die de voorbijgangers prikkelen. Bestel de bankhangers bij jouw Logo in de buurt.

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven