Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Aan de slag met Microsoft Teams

25 januari 2021

Parantee-Psylos werkt als organisatie met de Office producten van Microsoft. Voor online vergaderingen en bijeenkomsten maken we gebruik van Microsoft Teams. Om deel te kunnen nemen aan zo'n vergadering, hoef je niet zelf een abonnement of licentie bij Microsoft te hebben. In de artikels hieronder lees je hoe je aan de slag kan gaan met Teams en hoe het werkt. We voegden ook enkele linken naar artikels toe over toegankelijkheid van Teams. Tot binnenkort!

Basisbeginselen Microsoft Teams

Als u nog niet eerder met Microsoft Teams hebt gewerkt, vindt u hier informatie over het instellen en gebruiken van deze app. Je kan die gebruiken in een browser, maar als je de mogelijkheid hebt om de app te installeren, zorgt dat wel voor extra gebruiksmogelijkheden. Meer info.

Deelnemen aan een vergadering zonder een Teams-account

U kunt altijd en vanaf elk apparaat deelnemen aan een Teams-vergadering, ongeacht of u al dan niet een Teams-account heeft. Meer info.

Microsoft teams gebruiken met een schermlezer

Dit artikel is bedoeld voor personen met een visuele beperking die een schermlezer gebruiken met de Office-producten. Meer info.

Ondersteuning voor toegankelijkheid voor Microsoft Teams

Op deze pagina vindt u koppelingen naar onderwerpen die u kunnen helpen om Microsoft Teams toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken en Help-artikelen over het gebruik van een schermlezer in teams. Meer info.

Hulp nodig?

Lukt het niet om Teams te gebruiken of wil je het graag even testen? Stuur dan een bericht naar de contactpersoon van de activiteit waar je aan wil deelnemen. Je vindt de gegevens van die persoon op de fiche van de activiteit.