Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Survive Together - Ten voordele van To Walk Again

Vijf studenten uit de 1e master LO & Bewegingswetenschappen aan de UGent organiseren samen op zondagnamiddag 26 maart 2023 een duo-survivalrun, genaamd Survive Together, op de Kouterslag in Melle waarbij de opbrengst integraal naar het goede doel ‘To Walk again’ gaat.

Bij deze run staat samenwerken centraal en willen ze vooral het FUN-aspect benadrukken.

Omdat ze hun survivalrun zo toegankelijk mogelijk willen maken voor iedereen hebben ze een ronde ontworpen speciaal voor G-sporters. In deze ronde is het de bedoeling dat een G-sporter zal deelnemen samen met een buddy en zo een hindernissenparcours zal afleggen.

Het is een run van 3km waarbij de G-sporters en hun buddy de tijd krijgen om alles op eigen tempo en op hun eigen manier af te leggen. Niets moet, alles mag en er is vooral geen tijdsdruk.

Aangezien de run in de bossen en velden zal doorgaan, is het voor ons jammer genoeg niet mogelijk om ons evenement rolstoel-proof te maken. Wij willen ons dus vooral richten naar mensen met een verstandelijke beperking alsook mensen met een auditieve of visuele beperking, mensen met autismespectrumstoornis en psychisch kwetsbare personen.

Datum

  • 26 maart 2023
  • 12:00 - 18:00

Locatie

Kouterslag Melle
Kouterslag Melle
9090 Melle

Toon op Google Maps

Prijs

15 euro