Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Wat zijn de noden van jouw club rond digitaal leren?

Voor clubs 26 februari 2020

Het traject digitaal leren is een project van de Vlaamse Sportfederatie en brengt federaties samen rond de topic om digitaal leren binnen federaties te stimuleren waarbij ook (de wensen van de) clubs en uiteindelijk ook de leden een belangrijk doel zijn. Daarom vragen we graag jouw input!

Een extern bedrijf, Digiraf, begeleidt het project. Een eerste brainstormsessie met andere federaties is intussen achter de rug. Meer informatie over het project vind je hier.

Nu is het de beurt aan clubs om hun inbreng te doen. Het doel is vooral om even de vinger aan de pols te houden bij de clubs om te horen wat leeft of beweegt. Grijp de kans om aan te geven waar jullie aan denken, waar jullie mee bezig zijn of waar jullie noden liggen. Misschien zijn er nu zaken waar jullie op vast lopen die met wat extra ondersteuning of samenwerking misschien wel in gang kunnen worden gezet.

Ga hier naar het online formulier en geef ons jullie visie of ideeën. Aan de hand van concrete vragen en stellingen kan je jouw mening formuleren. Deze fase is breed verkennend maar tegelijk is het belangrijk dat je aangeeft waar volgens jou of jullie prioriteiten liggen.

Na deze verkennende fase wordt op basis van alle verzamelde input en in samenspraak met elke individuele federatie een ‘digitaal’ scenario voorgesteld. Dat scenario zou een aantal doelen (concrete producten of diensten voor digitaal leren) vooropstellen en de logische stappen om die te bereiken.

Bedankt voor jouw medewerking. Mis deze kans niet om digitale mogelijkheden te verkennen en / of te delen!

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven