Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Vlaamse Sportprijs Topsportondersteuner van het jaar 2021: Stem voor onze collega Steven Van Beylen!

Nieuws Oproep Topsport 18 oktober 2021

We hebben slechts 10 seconden van jullie tijd nodig! Het is met het grootste plezier, en met volle overtuiging dat we vanuit Parantee-Psylos onze collega Steven Van Beylen hebben voorgedragen als kandidaat voor de Vlaamse Sportprijs Topsportondersteuner van het jaar 2021. Maar om te winnen moet er massaal gestemd worden… en daarvoor vragen wij aan jullie twee dingen:

  1. Willen jullie stemmen via deze webpagina van Sporza (even naar beneden scrollen en je stem voor Steven voor de Vlaamse Sportprijs Topsportondersteuner van het jaar 2021 uitbrengen)? Stemmen kan tot 21 oktober 12 uur.
  2. Willen jullie vervolgens de bovenstaande webpagina of deze oproep massaal delen via mail of via jullie sociale mediakanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn)… Dit zijn alvast onze berichten op onze sociale media (@paranteepsylos).

Waarom dragen wij Steven naar voor?

Steven is al sinds begin 2008 actief binnen de topsportwerking van Parantee-Psylos (voorheen Vlaamse Liga Gehandicaptensport). Onder zijn leiding en zijn impuls is de integrale G-topsportwerking uitgegroeid tot de succesvolle en professionele werking die ze anno 2021 is.

Zijn blijvende toewijding om G-sport als volwaardige sport te aanzien, professioneel te benaderen en vanuit een onderbouwde visie en sterk beleid te optimaliseren, heeft mee geleid tot het hoge niveau waarop de G-topsportwerking vandaag functioneert. De resultaten die daaruit voortvloeien op belangrijke internationale kampioenschappen, met niet in het minst de Paralympische Spelen (10 medailles voor Parantee-Psylosatleten), zijn daarvan het beste bewijs.

Successen behalen doe je niet als individu maar als team, en Steven zal altijd de eerste zijn om de atleet en het team voorop te stellen. Nochtans kunnen we vanuit onze federatie onmiskenbaar stellen dat Steven ook als individu een bijzondere meerwaarde heeft geleverd in de realisatie van de ondersteunde prestatie- of ontwikkelingsprogramma’s zoals ze er in 2021 uitzien voor onze Vlaamse G-topsporters.

Voor een leven dat in het teken staat van topsport voor atleten met een beperking, en voor de behaalde successen in het afgelopen jaar, voelen we ons zeer trots om Steven Van Beylen voor te stellen als kandidaat voor de Vlaamse Sportprijs.

Bekijk hieronder de presentatievideo van Topsportondersteuner van het Jaar met Steven Van Beylen.


Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven