Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Trefmoment subsidies: wij begeleiden jouw club bij je subsidieaanvraag

Nieuws Voor clubs 19 augustus 2022

Het is bijna weer deze tijd van het jaar: G-sportclubs kunnen voor hun G-sportwerking subsidies aanvragen bij Sport Vlaanderen. Zie je het bos door de bomen niet en weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag bij het indienen van jouw dossier.

Sommige clubs zijn kraks in het aanvragen van subsidies, andere clubs krijgen al angstzweet bij het horen van het woord. Nochtans is de aanvraagprocedure helemaal oké en kunnen heel veel clubs van G-sport Vlaanderen beroep doen op deze subsidies.

Concreet bestaan er voor clubs twee soorten subsidies: Clubsubsidies en subsidies voor evenementen. Heb je een opstartende of duurzame sportclubwerking, dan kan je hiervoor een aanvraag indienen. Organiseer je een laagdrempelig of internationaal evenement in 2023? Dan kan je ook hiervoor subsidiesteun krijgen indien je voldoet aan de criteria.

G-sport Vlaanderen begeleidt haar aangesloten clubs graag bij het indienen van een subsidiedossier en organiseert daarom twee digitale trefmomenten om door de aanvraag te gaan. We gaan actief met jou aan de slag en geven tips mee om een goed dossier in te dienen.

De trefmomenten vinden plaats op woensdag 21 september om 14u30 en om 20u, beide digitaal.

Kan je niet op een van deze momenten en heb je toch nog vragen of ondervind je moeilijkheden? Vraag dan je begeleiding aan bij lore.schaut@gsportvlaanderen.be. Je kan ook steeds terecht bij de consulent zonder drempels van jouw regio.

De deadline voor de aanvragen is 30 september, je vindt hier alle informatie terug.

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven