Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Peloton trekt zich op gang in Kontich

9 juli 2021

Eindelijk is het terug zo ver! Zondag staat er opnieuw een 'echte' G-wielerwedstrijd op het programma. De beschikbare plaatsen voor de wedstrijd in Kontich waren dan ook in geen tijd de deur uit.

In 15 minuten waren de 40 beschikbare plaatsen ingenomen! Het mag duidelijk zijn dat iedereen er enorm veel zin in heeft om opnieuw te gaan koersen." (Bas Van Dycke, Parantee-Psylos)

Steeds Vooraan Kontich, Parantee-Psylos, Cycling Vlaanderen organiseren de G-wielerwedstrijd in Kontich met de steun van Sport Vlaanderen.

De tijdrit start om 13u, de wegrit begint om 15u. Enkel die laatste maakt deel uit van het G-wegritcriterium. Voor beide wedstrijd zal er gewerkt worden met het Mylaps tijdsregistratiesysteem.

Dat het enthousiasme aan de start groot zal zijn is duidelijk. De beschikbare plaatsen voor de wedstrijd waren dan ook in geen tijd ingevuld. "In 15 minuten waren de 40 beschikbare plaatsen ingenomen! Het mag duidelijk zijn dat iedereen er enorm veel zin in heeft om opnieuw te gaan koersen," zegt Bas Van Dycke, die bij G-sportfederatie Parantee-Psylos mee instaat voor het sportaanbod.

We wensen alle renners alvast een veilige en fijne wedstrijd toe.