Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Onderzoek naar het gebruik van hulpmiddelen bij jongeren tussen 12 en 18 jaar zonder voorarm/hand

Gezocht/gevraagd 10 februari 2020

We kregen onderstaande vraag van Marieke De Boeck en Jens Ysenbaardt, studenten Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen.

"Wij verrichten in het kader van onze masterproef een onderzoek naar het gebruik van hulpmiddelen bij kinderen en jongeren tussen 12 en 18 jaar zonder voorarm/hand. Graag willen we onderzoeken wat hulpmiddelen kunnen betekenen, of reeds betekenen, voor jongeren in hun dagelijkse activiteiten en sport. Hiervoor hadden wij graag jullie idee├źn en eventuele ervaringen in verband met hulpmiddelen verzameld. Via google form hebben we een vragenlijst opgesteld. Deze is volledig anoniem en deze antwoorden worden enkel gebruikt in functie van onze masterproef.

De vragenlijst bestaat uit 3 grote onderdelen. We bevragen het gebruik van hulpmiddelen, jullie ervaring hiermee en de toekomst hieromtrent.

Er zijn zowel open- als gesloten vragen. Bij de gesloten vragen zijn er 5 antwoordmogelijkheden waarbij telkens 1 bolletje aangeduid kan worden, tenzij anders vermeld. Na elke gesloten vraag is er steeds de mogelijkheid om je antwoord te verduidelijken.

Gelieve de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in te vullen. Het beantwoorden van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De ouders mogen zeker helpen de vraag te verduidelijken, maar het antwoord dient wel van het kind zelf te komen. Na het ontvangen van de mail vragen we u vriendelijk de vragenlijst zo spoedig mogelijk in te vullen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Klik hier voor de vragenlijst"


Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven