Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Neem deel aan een G-sportsessie op Dag van de trainer en ontvang een waardebon

Voor clubs 9 november 2022

G-sport Vlaanderen wil sportclubs die een sessie rond G-sport volgen op de Dag van de Trainer op 10 december een duwtje in de rug geven om met de doelgroep verder in de praktijk aan de slag te gaan.

Deelnemers die ons voor vrijdag 16 december een deelname attest van één van onderstaande sessies doormailen, ontvangen een waardebon voor trainingsmateriaal bij thuiszorgwinkel Goed. Foam Grid rollers, weerstandsbanden, dumbbells, balansballen, gymballen, kniebeschermers volleybal, fitness trampolines, pingpongballetjes en veel meer! Ontdek hier de catalogus.

We voorzien max. 1 bon per club tot zolang de voorraad strekt! De bonnen zijn geldig tot eind 2022: je kan via de webshop bestellen.

Voor aangesloten clubs van G-sport Vlaanderen is een deelname aan een van de sessies van de dag van de trainer voldoende. Voor integratieclubs (clubs aangesloten bij een reguliere sportfederatie) geldt een deelname aan een G-sportspecifieke sessie.

Sessies die in aanmerking komen zijn:

  • WS2: Kanker? In Beweging!
  • WS55: EHBO voor mentaal welzijn in de sportclub
  • WS84: Integreren van een G-sport werking binnen je sportclub
  • WS87: Ideal 2.0 – Naar een ideale trainingsomgeving voor sporters met autisme
  • WS116: veilig en efficiënt sporten met diabetes

Contact integratieclubs (aangesloten bij een regulieren sportfederatie): elien.moerman@gsportvlaanderen.be – attest + clublidmaatschap
Contact G-sport Vlaanderen clubs: lore.schaut@gsportvlaanderen.be

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven