Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Mooie opkomst en spannende strijd in Meer

20 januari 2020

De vijfde wedstrijd in het veldritcriterium lokte 42 crossers naar Recreatiedomein de Mosten. Een mooie opkomst en ook de supporters konden genieten van een spannende en faire wedstrijd.

Na een sportief duel op het het scherp van de snee remonteerde Lars De Jong nog knap Gunther Boons om de zege te pakken. Beide veldrijders toonden na afloop hun respect voor elkaars sportieve prestatie op sociale media. Knap!

Vandaag G-Cross bij de Mosten in Hoogstraten. Een heel mooi parcours. Met 42 aan de start. Gestart op de 2e rij en toch als 3e het veld in. Gunther had al snel een gaatje geslagen en ik op 20sec achterstand in de achtervolging. Ik had hem steeds in het vizier en ging steeds beter door de zandstroken . Tot op de laatste 500 meter had ik nog 8 sec achterstand. Toch nog als eerste over de streep door alles te geven. Super blij met deze mooie overwinning. Proficiat aan alle deelnemers. (Lars De Jong)

De organisatie was ook blij met de opkomst. Zeven nieuwe gezichten bij de jeugd, vijf bij de heren en ook vier nieuwe dames aan de start. Jolien Lowagie kroonde zich tot beste dame en toonde zich achteraf op sociale media ook blij dat er heel wat nieuwe gezichten in haar categorie aan de start stonden.

Ook zin gekregen om mee te doen? Er zijn dit seizoen nog drie crossen: Hechtel-Eksel (15 februari), Leuven (22 februari) en Malle (23 februari). Meer info vind je via voorgaande linken.

Bekijk hier de resultaten van Meer

(foto Marc Meeus)

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven