Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Memoride bij SILOS: 'Ze vinden het allemaal superleuk!"

Voor clubs Over clubs 10 mei 2021

Sinds kort kan je als Parantee-Psylosclub de Memoride ontlenen. Met Memoride fiets je vanop een hometrainer doorheen de natuur, de straten van je geboortedorp, … ja zelfs over de flanken van de Mont Ventoux. SILOS was de eerste club die het pakket uit kon testen. Of ze er tevreden mee zijn? Check het interview hieronder met Susan Goethals, kinesitherapeute in Sint-Lodewijk.

"We hebben de Memoride in onze kinéruimte gezet waar heel jongeren komen en die wordt op dit moment intensief gebruikt. Ze vinden het allemaal superleuk en heel wat van de jongeren ging al de challenge aan. We houden ook de afgelegde kilometers van iedereen bij", opent Susan.

Zelf kom ik altijd met de fiets naar het werk en één van mijn cliënten zei: 'Dat kan ik ook! (Susan)

"Leuk is ook dat we de sensor aan alle toestellen kunnen bevestigen, dus ook aan de roeibank of de handbike. We gebruiken dus niet enkel de fiets. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen."

LANGS BAKKER EN TANTE

"Iedereen kan ook zijn eigen adres ingeven en dan zo een rondleiding geven aan ons: ze tonen waar de bakker is, waar hun tante woont,... Zo tonen ze alles aan ons en ook omgekeerd. Zelf kom ik altijd met de fiets naar het werk en één van mijn cliënten zei: 'Dat kan ik ook!'. Met de MOTOmed (waarbij je met de armen moet fietsen) heeft hij zo heel mijn woonwerk-traject gedaan. Hij heeft er een uur over gedaan, maar vond het superleuk."

Alle info over de Memoride

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven