Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Meer mobiele vrijheid met Goed

Partner 27 mei 2021

Met de zomer in zicht, komt ook weer de goesting om volop buiten te bewegen en te sporten. Net als Parantee-Psylos, en de atleten van Paralympic Team Belgium, weet Goed hoe belangrijk het is om zonder zorgen te kunnen trainen, voluit te gaan en keer op keer je grenzen te verleggen.

In het ruime aanbod mobiliteitshulpmiddelen van Goed vind je ongetwijfeld een oplossing die perfect bij je actieve levensstijl past. Ga je voor langere afstanden, betere tijden of minder vermoeide polsen en schouders dankzij het verhoogde comfort? Of voor alles samen? Wat je doel ook is, Goed is een van onze partners om dat samen met jou te bereiken.

Ga langs tijdens de mobiliteitsdagen

Maak kennis met Goed tijdens de mobiliteitsdagen van 7 t.e.m. 12 juni. Je krijgt er professioneel advies op maat en kan het aanbod actief rolstoelen en aangepaste fietsen uittesten.

Samen met jou en je eventuele begeleider kijken de verstrekkers hoe ze je mobiliteit nog kunnen verbeteren, bijvoorbeeld met een aankoppelwiel of extra duwondersteuning.

Je kan je ook inschrijven voor het online webinar over duwondersteuning voor jou, op donderdag 3 juni om 19 uur, of voor je begeleider, op dinsdag 1 juni om 19 uur.

Bovendien lopen er tal van interessante acties: bij de aankoop van een van de geselecteerde actief rolstoelen, aankoppelwielen of duwondersteuning krijg je een of meerdere opties of accessoires cadeau.

Ontdek er alles over en maak snel je afspraak via www.goed.be/mobidagen of telefonisch via 03 205 69 24.

Met Goed geraak je verder

Kan je je niet vrijmaken tijdens de mobiliteitsdagen? Een afspraak op een ander moment is perfect mogelijk. Bel de mobiliteitsverstrekkers van Goed op 03 205 69 24 voor meer informatie. Ze staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Foto mobiliteitsdagen
Ontdek jouw mogelijkheden op de mobiliteitsdagen van Goed.

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven