Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Doe mee met de VTS-bijscholingsmarathon

Nieuws 9 februari 2021

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert tussen 22 februari en 31 maart op 42 dagen tijd een heuse bijscholingsmarathon. Op 6 weken tijd zullen meer dan 100 sportspecifieke thema’s én meer dan 100 sporttakoverschrijdende thema’s aangeboden worden via webinars en live streams. Het doel is om minstens 10.000 trainers te bereiken.

Elke trainer zal elke weekavond kunnen kiezen uit een grote keuze aan bijscholingen: ethische of sociaal-maatschappelijke thema’s, EHBO, reanimatie met of zonder AED naast sporttak-overschrijdende thema’s. Op donderdag zijn sporttakspecifieke thema's aan de beurt. Op vrijdagen worden (gratis) live streams georganiseerd met bekende Vlaamse en internationale sprekers.

In samenwerking met VTS zorgden we opnieuw voor heel wat relevante sessies voor (beginnende) trainers van G-sporters. Via onze kalender opleidingen (periode 22/2 - 30/3!) kan je snel een selectie van webinars vinden.

Ben je al overtuigd door één van onderstaande topics? Klik dan hieronder om je meteen in te schrijven via de webpagina van VTS. De inschrijvingsprijs voor een webinar is 7,50 euro.

Er zijn daarnaast nog tal van andere topics die je ongetwijfeld kunnen boeien. Grijp je kans om in deze periode van thuis uit je blik te verruimen. Het wordt een boeiende en uitdagende marathon!

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven