Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Is Social SportUp iets voor jouw club?

Voor clubs 16 juli 2020

Gebruik jij ook sport en beweging om sociale en/of ecologische verbetering te brengen? Kan je hulp gebruiken bij de groei of doorstart van je concept? Social SportUp is een boostprogramma voor sociale innovatie in de sportsector. Sport Vlaanderen en de Sociale InnovatieFabriek begeleiden praktijken en organisaties die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging.

Zowel voor mijzelf, onze sportclub, mijn collega’s en coördinator is er een heel nieuwe wereld opengegaan. (Lien, Boezjeern)

10 deelnemers leren bij van elkaar en experts over groei, communicatie, financiering, netwerk en businessmodelling. Vorig jaar nam ook onze club Boezjeern uit Eeklo deel aan het project. Lien De Bruycker van Boezjeern is alvast enthousiast over het traject: ‘Een dikke merci voor het hele traject van Social SportUp en de future proofing. Zowel voor mijzelf, onze sportclub, mijn collega’s en coördinator is er een heel nieuwe wereld opengegaan. De future proofing was intens maar superinteressant. Het was een grote kans om kennis, ervaringen en ideeën op te doen. Social SportUp heeft ons een serieuze boost gegeven.’

Lees alle info

Deel dit artikel

Krijg de laatste nieuwsberichten direct in je inbox

Inschrijven