Ga naar hoofdinhoud
Terug naar overzicht

Eindelijk koers!

14 september 2020

Na maanden zonder wedstrijd verzamelden de G-wielrenners massaal in Zedelgem. Het werd een koers op het scherp van de snee, onder een stralende zon en met aandacht voor de corona-maatregelen.

Bij de handbikers en driewielers stonden er 14 renners aan de start. In de wedstrijd van de tweewielers en tandems waren ze met 25.

Mooie wedstrijd, veel aanvallen, veel renners teruggehaald, uiteindelijk sprint gewonnen van de achtervolgende groep. Het was weer een heel fijn gevoel om te koersen. (Lars de Jong, deelnemer)

Pas bij de start gingen de mondmaskers af en werd er voluit gekoerst. De zon was de hele tijd van de partij, maar de wind zorgde er voor dat het een pittige wedstrijd werd.

Zalig weertje, aangename sfeer en veel deelnemers, coronaveilige en vlotte organisatie!! (Jessica De Smet, directeur Parantee-Psylos)

Met dank aan Zedelgem Lions, Velosport Veldegem, Parantee-Psylos en Cycling Vlaanderen voor de vlekkeloze organisatie. Hopelijk kan er volgend seizoen meer gereden worden op de weg. De volgende wedstrijden die er aan komen worden in het veld gereden, te beginnen op 14 november in Leuven. (video gemaakt door r.w.videos in opdracht van Zedelgem Lions)

Bekijk de fotospecial van Henk Rogiers
Bekijk de resultaten van de wedstrijd in Zedelgem
Bekijk de veldritkalender